Në tregtinë ndërkombëtare, pse nuk duhet të ju blej mjetet diamanti shumë e lirë, pa blades diamant ose segmentin diamant s?

 Nëse ju jeni distributori apo keni nevojë për mjete të mëdha diamanti sasia, ajo është e rekomanduar për të gjetur një furnizues të përshtatshme dhe për të blerë nga  Kinë  .  Nëse keni nevojë vetëm sasi të vogla, atëherë ai është i sigurt dhe i përshtatshëm për të blerë në tregun lokal.

 Ju mund të blejnë mjete të lirë por konkurruese diamanti (apo diamant pa teh s, segmente diamanti ), por kurrë nuk blej mjete shumë të lirë dhe me çmim të ulët diamantë.  Unë mendoj se shumë njerëz e dinë arsye, megjithatë, shumë blerës të vetëm shikoni në çmim dhe të rrëmbejë në fitim maksimal, dhe ata marrin më të keq në fund.

 Këtu unë kam dy shembuj për ju,
 a.  E gjithë bota e di se biznesmenët indian si ujdi një shumë, ata gjithmonë të kërkoni për çmimin më të ulët.  Ata krahasoni çmimet kudo dhe shtytje e furnizuesit të ulët poshtë çmimit.  Ende duke u përpjekur për të marrë rendin dhe të fituar para, shumë furnizuesit kineze të bien dakord mbi çmimet dhe për të prodhuar mjete shumë të këqija diamanti të cilat nuk mund të përdoren në të gjitha.

 b.  Nuk është një tjetër shembull.  Në fazën e hershme, shumica e mjeteve diamanti në Iran janë të importuara nga Quanzhou, Kina, kur konkurrentët nga Jiangsu dhe Hubei të hyrë në treg, e tërë situata është ndryshuar sepse e shesin jashtë mjetet me çmime të reduktuara në masë të madhe dhe nuk ka dyshim se cilësia ishte inferior sesa ato nga Quanzhou.  Prej atëherë e tutje, biznesi iranian nisi të pyesë mjete kineze diamanti (segmente diamanti, diamant pa brisk), kështu që ata të kërkuar kushtet e pagesës të jetë 50% që më parë dhe 50% e paguar kur mjetet e prerjes guri janë përdorur deri.  Më në fund, shumë mosmarrëveshje ngritur dhe të dyja palët vuajtur shumë.

 Pasoja më e mundur që të blejnë shumë diamanti lirë pa teh është se teh diamant nuk mund të japin të luajë për prerjen apo të dëmtojë guri, madje edhe segmente diamanti bjerë nga teh ndërsa prerja.

 Nuk është lloj i tillë i kërkesës, kështu që nuk është lloj i tillë i produktit.  Mjaft e blerësit preferojnë të ulët me çmim ose shumë mjete të lira diamanti , prandaj shumë fabrika të prodhojë blades cilësi të ulët me çmim të ulët për të përmbushur kërkesën e tyre, kjo çon në një përshtypjen se "Made in  China "  është simbol i produkteve të ulët të cilësisë.  Por ata nuk e dinë se, të produkteve me cilësi të lartë ata të blejnë nga vendet e tjera janë bërë edhe në  Kinë  , Vetëm etiketat janë ndryshuar.

 Pas të gjitha, ju mund të blejnë mjete të përshtatshme diamanti me çmime konkuruese.  Një i ndërgjegjshëm furnizues dhe i besueshëm është i mirë i denjë isha i vogël.  Këtu unë do të doja të rekomandojë dy dy kompani të besueshëm, një është një njësi nën kontrollin e drejtpërdrejtë të qendrës Kina Makinerisë kërkimore (ajo u bashkua tani), një tjetër është CHINSHINE, dhe ju mund të kërkoni atë online.


 Këtu mjetet diamant përfshijnë diamant pa brisk, segmente diamanti, tel diamant pa , timon filxhan diamant , thikë diamanti prerja, diamant thikë rrethore , diamanti bllok rëndë , fickert diamanti , Frankfurt diamant , timon diamant rëndë dhe disa mjete të tjera të prerjes gur dhe mjete të përdorura në Industria e ndërtimit,


 Neni nga iranian njeri i biznesit gur --HASHEM ROOZBAHANI

Previous:¿Por qué no debería comprar herramientas de diamante muy barato | Hojas de sierra de diamante ? Next:ChinShince Case of Quality Inspection: a responsible quality inspection and treatment

Thank you for your interest in the above content, please leave us inquiry, you can expect a response within 24 hours.
Required fields are marked *


Name *:
Email *:
Phone :
Message *:
ip:
riqi:
yemian:
yemian: Click image to refreshClick the picture to refresh
 
Buy China CNC Diamond Wire Saw Machine for profiling and cutting from Professional Manufacturer
Buy China CNC Diamond Wir
Concrete diamond core bit segments for sale from China professional supplier
Concrete diamond core bit
Buy wet concrete diamond core bits for sale from Chinese Manufacturer
Buy wet concrete diamond
Wet Diamond Core Drill Bits for Granite and Marble Drilling
Wet Diamond Core Drill Bi

conatct us

Tel: +86-595-2288-5227(Ext:2)
Mob: 0086-133-2887-5227 WhatsApp/Wechat
Email: sales@diamond-blade.org

Copyright © 2006-2019.China(Quanzhou) Diamond Saw Blade Association All Rights Reserved. Email:sales@diamond-blade.org